De Nieuwe Traditie payoff

Kees (C.A.) Burghgraef RA

Kees-BurghgraefKees (1964) is ondernemer en heeft meer dan 20 jaar ervaring in het MKB. Na zijn studie als register accountant is hij toegetreden tot het accountantskantoor van zijn vader. Via een aantal fusies/overnames is deze onderneming uitgegroeid tot regionaal opererend kantoor van 70 accountants en fiscalisten. Van 2008 tot aan 2011 heeft Kees als voorzitter van het dagelijkse bestuur daar leiding aan gegeven.
Sinds 2012 heeft hij zich volledig toegelegd op het werken met MKB-ondernemers, hetzij als side-kick manager, hetzij als adviseur.
Bij Familieopvolging.nl behoort het adviseren van DGA’s tijdens overnametrajecten en opvolging binnen de familie tot de kern van zijn werk. Hij hanteert daarbij de menselijke maat en bewaakt het evenwicht tussen de harde en de zachte kant van de opvolging. Kees is met name actief ten noorden van de rivieren met uitzondering van Friesland.

Zijn collega’s en klanten omschrijven hem als ondernemend en vernieuwend. Hij laat daarbij klanten in hun scheer of make-up spiegeltje kijken, is daarbij confronterend op de inhoud en zacht in de relatie. Hij heeft een duidelijke visie, is gedreven en resultaatgericht, van nature optimistisch en in staat om op verschillende niveaus te schakelen en effectief te communiceren.

Met interesse voor jonge ondernemers is hij voorzitter geworden van een stichting die drie panden exploiteert waarin jonge en startende ondernemers hun eerste stappen zetten op het ondernemerspad en bij voorkeur doorgroeien.

Hij houdt van (zee)zeilen, muziek luisteren en maken, wandelen, lezen en zijn (moes)tuin.

Contactgegevens

Telefoon: 06 14382761
E-mail adres: kees@denieuwetraditie.nl

Onze andere experts

Gérard Lentz
Ellen Luten
Erik van Riet
Judith Peeters