De Nieuwe Traditie payoff

Erik van Riet

Erik-van-RietErik van Riet (1960) is managementadviseur, trainer en interim-manager. Niet alleen als mede-eigenaar en CEO van Great Place to Work NL (GPTW) en adviseur van BoD van het moederbedrijf in Amerika maar ook bij KPMG Management Consulting in Nederland en Spanje heeft hij ruim 15 jaar ervaring opgedaan in ontwikkeltrajecten bij bedrijven van 7 tot 70.00 medewerkers wereldwijd. In de keuken van de beste werkgevers leer je het beste ’koken’.

Het is zijn missie om al die ervaringen in zowel familiebedrijven als niet familiebedrijven te delen met professionals gedurende hun proces van zowel persoonlijke – als organisatieontwikkeling en (familie)overdracht. Volgens collega’s stelt Erik ‘nare vragen’ en is hij altijd gericht op topprestaties. Daartoe vergt hij het uiterste van zichzelf en zijn omgeving.

Sinds 2015 is hij zelfstandig gevestigd. Gérard en Erik kennen elkaar vanuit KPMG Consulting en delen het bijzondere gevoel voor familiebedrijven. Dat laatste is begonnen als kind in een familiebedrijf dat uiteindelijk door één van zijn broers is overgenomen. Toen wist hij nog niet dat hij jaren later – en vele opdrachten verder – de begeleider zou zijn van het familiebedrijf van zijn andere broer, die zijn bedrijf heeft overgedragen aan zijn drie zoons. Door zelf te ervaren wat zich in deze processen afspeelt, weet hij niet alleen maar voel hij ook tot in zijn kern wat zich daarin afspeelt. Dat heeft hem gemaakt tot de adviseur die hij nu is.

Contactgegevens:
Telefoon : 06 1502 7574
E-mail: erik@denieuwetraditie.nl

Onze andere experts

Gérard Lentz
Kees Burghgraef
Ellen Luten
Judith Peeters