De Nieuwe Traditie payoff

Judith Peeters

Judith PeetersJudith Peeters heeft, samen met haar man Robbie, 1 dochter en 2 zonen. Zij heeft Nederlands-Indische roots en is zelf oudste van 3. Na een studie neuropsychologie heeft zij 20 jaar gewerkt voor grote corporates zoals Coca-Cola, Sara Lee en Hays in voornamelijk de commerciële hoek. Hiervan heeft ze ruim 10 jaar management- en directiefuncties vervuld en in grote veranderprocessen leiding gegeven en teams begeleid.

In 2015 ging het roer om vanuit de behoefte meer bijdrage te leveren en waarde toe te voegen aan kleinere MKB organisaties, met een bijzondere interesse in het familiebedrijf. Als adviseur helpt ze bedrijven die zijn ‘vastgelopen’, door de interne organisatie te professionaliseren. Thema’s waarmee zij aan de slag gaat, zijn: strategische planning, organisatiestructuur- en inrichting, governance, bemensing, cultuur, processen & systemen, inzicht in (sturings) data, team effectiviteit en authentiek leiderschap.

Haar stijl is pragmatisch, onafhankelijk, constructief kritisch, met een combinatie hoofd – hart – buik, gestructureerd en gedisciplineerd met warme betrokkenheid om waarde toe te voegen. Ze brengt zaken graag terug tot de kern en vertaalt complexe problemen in overzichtelijke stappen naar een oplossing, met geborgd en meetbaar resultaat.

Naast haar ervaring, heeft Judith een uitgebreid geschoold en theoretisch kader in (neuro)psychologie, leiderschap, strategische planning, veranderkunde, systemisch werken, project proces management, drijfveren en conflict management.

Daarnaast schrijft Judith, samen met 2 co-schrijvers, aan het managementboek ‘Het Nederlandse Familiebedrijf’. Dit boek biedt een theoretisch kader, 7 kernthema’s, interviews en lessons learned over deze hoeksteen van de Nederlandse economie.

Sinds 2019 is Judith verbonden aan De Nieuwe Traditie, om de familieleden in de context van de interne organisatie een stevig fundament te helpen geven in tijden van overdracht naar de volgende generatie.

Contactgegevens

Telefoon: 06 2240 5265
E-mail: judith.peeters@managementcapacity.nl

Onze andere experts

Gérard Lentz
Kees Burghgraef
Ellen Luten
Erik van Riet