De Nieuwe Traditie payoff

Ellen Luten

Ellen LutenEllen Luten (1961) is full time professional coach. Zij heeft meer dan 25 jaar werkervaring in een groot aantal organisaties en sectoren. Zij heeft gewerkt in profit en non-profit organisaties met een brede diversiteit aan bedrijven waaronder: Aegon, Ahold, KLM, NS, Philips, diverse energiebedrijven, VNU, Max Havelaar. Haar werkterrein bevindt zich doorgaans op directie of senior management niveau.

Naast de bedrijven waarbij ze heeft gewerkt, was zij oprichter en directeur van Science & Strategy (specialisten in strategieontwikkeling en organisatie verbetering). Momenteel is zij directeur van Professional Business Counseling en heeft zij onder meer ruim 40 bedrijven bij familieopvolging begeleid.

Door haar ervaring in verschillende management- en adviesfuncties blijkt zij de werksituaties en thema’s van mensen veelal helder te kunnen plaatsen, hetgeen het bereiken van doelen bespoedigt.

De kern van de business van Luten is het begeleiden van een proces van groei en persoons-ontwikkeling. Het betekent dat men met thema’s geconfronteerd wordt op het snijvlak van de persoonlijkheid en het functioneren in de dagelijks werksituatie. Voorbeelden van dergelijke thema’s kunnen zijn: gefundeerd persoonlijke keuzen maken, verantwoording nemen voor je leven, authenticiteit creëren, omgaan met veranderingen, omgaan met spanning, verbeteren van communicatie, potentieelontwikkeling, hervinden van uitdaging en creativiteit, enzovoort. Kortom, thema’s van een zoektocht die inzicht biedt in eigen gedrag, wensen en potentieel. En uiteindelijk met als doel gewenst resultaat behalen.

Opleiding: HEAO commerciële economie, Managing Marketing bij het IMD in Lausanne, Executive MBA bij Nijenrode. Vervolgens allerlei opleidingstrajecten op het terrein van coaching en persoonsontwikkeling afgerond bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie). Registercoach bij het NOBCO.

Contactgegevens

Telefoon: 06 5589 0049
E-mail: Ellen.Luten@gunuzelfeencoach.nl

Onze andere experts

Gérard Lentz
Kees Burghgraef
Erik van Riet
Judith Peeters