Jeannette van den Ingh van Wijk

Jeannette van den InghJeannette van den Ingh-van Wijk, geboren op 2 januari 1951 te Utrecht. Zij en haar man Theo hebben twee dochters, vier kleinkinderen en ze wonen in Bunnik.
Jeannette was het zesde kind van een zakenfamilie. Vanaf twaalf  jaar werden de kinderen van het gezin van Wijk, behorend bij Van Wijk schilders, uitgenodigd voor de A.V.A. Al vroeg werd zij opgevoed met het bedrijf en hoe een familie zich daar mee verhoudt. Jeannette is getrouwd met de oudste zoon van een familiebedrijf ”gezin”. Na de geboorte van de kinderen, heeft zij 25 jaar gewerkt in het bedrijf van haar schoonfamilie en vanaf 1986 is zij lid geweest van het directieteam. De laatste jaren was zij algemeen directeur en  samen met haar zwager zetten zij het proces van de familieopvolging in. In 2003 is zij uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar, de prestigieuze internationale prijs van het huis Veuve Clicquot. Na de overdracht van het aandelenpakket is zij in 2005 is zij een coaching- en organisatieadvies praktijk gestart; de Verbeeldingh b.v.

Jeannette’s ervaring wordt gewaarborgd door gespecialiseerde studies; Nyenrode AMP, Nyenrode NCD Commissarissen, CALL leiderschapsprogramma  Twijnstra en Gudde, MMS Coach training en Advanced program, systemisch organisatiewerk van Schout Schouten, Bert Hellinger Instituut en Phoenix.

Sinds 2012 is zij verbonden aan Familieopvolging.nl. Zij is lid van de Raad van Advies van Avicenna, Academie voor leiderschap.  Zij werkt intensief met de top van de Nederlandse Politie. Daarnaast begeleidt zij diverse bedrijven en organisaties. Het familiebedrijf heeft haar grote liefde. Zij laat de familie centraal staan in de zakelijke omgeving van het familiebedrijf.

Daar, waar het bedrijf en de familie elkaar raken. is de plek waar ik het liefste werk.

Contactgegevens
Telefoon: 06 533 979 44
E-mail: jeannette@deverbeeldingh.nl