De Nieuwe Traditie payoff

Desirée Westland MSc

Desirée Westland (1986) is geboren en getogen in een bedrijfsfamilie. Haar interesse ging in eerste instantie niet uit naar het familiebedrijf, zij is opgeleid als Kinderoefentherapeut. Ruim 8 jaar heeft zij kinderen met een motorische ontwikkelingsachterstand behandeld, waarbij haar behandeling zich kenmerkt door een vertrouwde sfeer en openheid. Desirée is in staat om door de juiste setting te creëren, waardoor openheid en vertrouwen kan ontstaan gebaseerd op een sterke onderlinge verbondenheid.

Sinds 2012 is zij als volgende generatie certificaathouder betrokken bij het familiebedrijf, dat in de beginjaren veel vragen bij haar heeft opgeroepen. Door een NextGen traject werd Desirée zich bewust van haar rol in het familiebedrijf en wilde zij een meer actieve bijdrage leveren aan het voortbestaan van het familiebedrijf.

Sinds 2015 heeft zij zitting in het StAK bestuur, als eerste bestuurslid van de volgende generatie. Tevens is zij een Master Bedrijfskunde gaan volgen, waarbij haar afstuderen zich richtte op de verankering van familiewaarden bij de eigenaren van het familiebedrijf. Tijdens haar afstuderen besefte Desirée dat zij niet alleen voor haar eigen familiebedrijf van toegevoegde waarde kan zijn, maar door haar ervaringen en kennis over familiebedrijven ook van toegevoegde waarde kan zijn voor andere familiebedrijf.

Het is haar missie om familiebedrijven te begeleiden in het creëren van een generatiebestendig familiebedrijf waarbij sterk verankerde waarden een stevig fundament vormen om het prachtige erfgoed verder op te bouwen. Hierbij is er ruimte voor elk individu, jong en oud, die samen één familie vormen.

Collega’s zeggen dat Desirée een open, hartelijk en puur persoon is. Ze is enorm klantgericht. Ze luistert goed, weet de juiste vragen te stellen om vervolgens de verbanden te leggen en tot de kern van de zaak te komen. Haar gedrevenheid zorgt ervoor dat ze andere mensen in beweging kan zetten om het doel te behalen. Ze wil zich graag met anderen verbinden en weet daarvoor de juiste snaar te raken en een goede sfeer te creëren. Serieus waar nodig en met humor waar mogelijk.

Contactgegevens

Telefoon: +31 6 5518 8011
E-mail: desiree@denieuwetraditie.nl

Onze andere experts

Gérard Lentz
Kees Burghgraef
Ellen Luten
Erik van Riet
Judith Peeters